Održavanje AV sistema

 

 

Zakažite stručne konsultacije

Održavanje
AV sistema

Ugovori o
pružanju usluga
održavanja

Tehnička
podrška

Preventivno
održavanje

Zamena
uređaja

Održavanje AV sistema

ODRŽAVANJE AUDIO-VIDEO SISTEMA

Kako se sve više povećava potreba u kompanijama za audio-video rešenja i tehnologijama za video konferencije, tako raste i pritisak na IT sektor unutar same kompanije i njen sektor za održavanje da obezbedi potpunu funkcionalnost i ispravnost ovih audio-video sistema. Upravo iz ovih razloga, osnovali smo poseban tim kompanije za upravljanje uslugama održavanja audio-video sistema kako bismo uspešno pomogli kompanijama da se izbore sa sve većim tehnološkim zahtevima i da obezbedimo nesmetano funkcionisanje ovih sistema dugo nakon same instalacije.

Sa sve većim oslanjanjem na nove tehnologije, potreba za pouzdanim partnerom koji će obezbediti podršku i održavanje audio-video sistema je od veoma velike važnosti. Među brojnim prednostima ulaganja u ugovor o održavanju sa jednom stručnom kompanijom, imaćete garanciju da su audio-video sistemi uvek funkcionalni, problemi koji mogu da nastanu su minimizovani a produktivnost i dugotrajnost sistema maksimalna.

Ugovori o pružanju usluga održavanja

Svesni smo da je podrška nakon prodaje opreme presudni faktor koji utiče na celokupno zadovoljstvo korisnika, ali i da je upravo ta kvalitetna podrška ono što je do sada nedostajalo na domaćem tržištu. Upravo smo iz tih razloga osmislili tri različita paketa za održavanje audio-video sistema koja su zasnovana na uslugama koje imaju dodatnu vrednost za vašu kompaniju i vremenima odziva koja odgovaraju vašim specifičnim zahtevima i budžetu.

Paketi za održavanje audio-video sistema se dogovaraju pre instalacije opreme i dostupne su opcije za ugovor na 12, 24 ili 36 meseci.

Tehnička podrška

Tehnička podrška

Svi korisnici koji imaju potpisan ugovor o održavanju audio-video sistema sa našom kompanijom imaju pristup našim inženjerima putem telefona ili e-mail podrške u svakom trenutku. Nakon kontaktiranja podrške na bilo koji od ovih načina, naš inženjer će pokušati da razume problem koji je nastao tokom samog razgovora sa korisnikom. Nakon što se ustanovi poreklo problema, inženjer će ili dati preporuke korisniku da pokuša sa nekoliko osnovnih funkcija kako bi se došlo do rešenja problema ili će predložiti i organizovati dolazak na lice mesta i otklanjanje problema.

Preventivno održavanje

Da bismo se postarali da je oprema održavana kako treba i da se redovno rade neophodna ažuriranja softvera, MONO AV nudi uslugu preventivnog održavanja audio-video sistema našim korisnicima i ova usluga je neizostavni deo svih paketa za održavanje audio-video sistema. Raspored održavanja se pravi na godišnjem nivou u skladu sa brojem poseta koji je definisan odabranim paketom usluga. Nakon posete korisniku i održavanja sistema, korisniku će se poslati detaljan izveštaj o urađenom poslu u roku od 48 sati od posete.
Zamena uređaja

Zamena uređaja

Ukoliko se desi da audio-video oprema i oprema za video konferenciju ne funkcioniše kako bi trebalo i problem ne može da se otkloni posetom našeg inženjera, ista će biti zamenjena u najkraćem mogućem roku bez ikakvih dodatnih troškova za korisnika.

ZAPOČNITE VAŠ AV PROJEKAT

Kontaktirajte nas i tim naših AV inženjera će Vam uz besplatne konsultacije pomoći
da odaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe.