Izdvojili smo nekoliko projekata na kojima smo radili. Za kompletnu listu projekata i reference, slobodno nas kontaktirajte.
Cabrits Resort & Spa Kempinski, Dominica
Luksuzni resort sa pet zvezdica na ostrvu Dominika, sa prelepim pogledom na Karipsko more, nudi svojim gostima uživanje u luksuznim uslugama kao što je Kempinski Spa Centar, internacionalna kuhinja sa četiri restorana i barovima, teretana, četiri prostrana bazena, sale za sastanke i prostor za venčanja. U svim nabrojanim prostorima su predviđeni savremeni audio-video sistemi najvišeg kvaliteta, pažljivo odabrani da garantuju što duži životni vek sa minimalnim održavanjem.
Park Hyatt Resort - St. Kitts
United Nations ESCAP Conference Room 3, Bangkok, Thailand
Konferencijska sala broj 3 je prostorija sa 270 sedišta za učesnike konferencije. Poseduje 87 mikrofona za delegate, 183 jedinica za slušanje konferencije sa izborom jezika i 5 prevodilačkih kabina sa ukupno 11 jedinica za prevođenje. Sve jedinice su deo integrisanog Bosch Dicentis konferencijskog sistema i sistema simultanog prevoda.

Projektovani i instalirani sistemi su takođe uključivali i sistem ozvučenja, interfonski sistem za komunikaciju, video produkcioni sistem sa robotizovanim kamerama, video ruter, svičer i kontrolni sistem.

UNESCAP
Park Hyatt Resort, St. Kitts
Audio-video sistem za luksuzni hotel na jednom od Karipskim ostrva je pažljivo projektovan da obezbedi jedinstveno iskustvo za sve posetioce. Sve zone hotela su pokrivene sa visoko-kvalitetnim sistemom ozvučenja za originalnu ozadinsku muziku koja se preko interneta distribuira od strane provajdera namenski za ovaj hotel. U salama za sastanke se nalazi sistem za video distribuciju "HDMI over IP" koji omogućava prezentaciju i video projekciju na motorizovanim projekcionim platnima.
Park Hyatt Resort - St. Kitts
Pullman King Power, Bangkok, Thailand
Pullman Hotel je hotel sa 5 zvezdica za koji je naša kompanija projektovala i instalirala audio sistem visokog kvaliteta za potrebe pozadinske muzike ali i sistem ozvučenja u nekoliko prostorija za muzičke nastupe. Sistem je predviđen za reprodukciju muzike i nastup bendova, kao i DJ izvođača. U novoj plesnoj sali se takođe nalazi nekoliko motorizovanih ekrana za video projekciju, za potrebe prezentacija. Kontrola AV sistema je kompletno realizovana putem prenosnih Apple iPad uređaja.
Pullman King Power - Bangkok - Thailand
Hotel Radisson Blue, Dhaka, Bangladesh
Radisson Blu Dhaka predstavlja savršen balans komfora i funkcionalnosti potrebne poslovnom svetu, sa svojim pogodnostima koje donosi pet zvezdica i neverovatnom udobnošću. Kompletan projekat je uključivao audio-video sisteme kao i IT servise potrebne za funkcionalnost hotela.
Projektovani su audio-video sistemi za plesnu salu kao i sale za sastanke, sistem ozvučenja i pozadinske muzike, sistem digitalnog oglašavanja kao i kompletna IT infrastruktura za sve neophodne hotelske servise (telefoni, internet, televizija i ostali hotelski sistemi).
Hotel Radisson Blue - Dhaka - Bangladesh
Hotel Dusit Princess, Dhaka, Bangladesh
Dusit Princess je hotel sa 4 zvezdice koji je dizajniran za putnike koji cene vrednost i praktičnost. Postoji ukupno 90 soba za goste, kao i nekoliko restorana, banket sala, teretana, otvoreni bazen na krovu i kafe bar. U skladu sa poslednjim trendovima i zahtevima, audio-video sistem je
predviđen kao potpuno digitalni sistem zasnovan na IP tehnologijama, jednostavan za korišćenje, praktičan i predviđen za funkcionisanje 24/7 sati tokom cele godine.
Osim projekta za audio-video sisteme, naša kompanija je takođe radila na konceptu rešenja IT infrastrukture za ceo hotel, što je uključivalo internet, bežični pristup, telefoniju, televiziju i sve druge hotelske sisteme.
Hotel Dusit Princess Dhaka Bangladesh

ZAPOČNITE VAŠ AV PROJEKAT

Kontaktirajte nas i tim naših AV inženjera će Vam uz besplatne konsultacije pomoći
da odaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe.