Bežična prezentacija

 

 

Zakažite stručne konsultacije

Bežična prezentacija

Održati kvalitetnu prezentaciju tokom sastanka nikada nije bilo lakše. Bežični sistemi za prezentaciju omogućavaju predavaču i učesnicima da uređuju, dele i pregledaju dokumenta sa bilo kog laptop računara ili mobilnog uređaja u realnom vremenu.
Bežično deljenje sadržaja

Unapredite saradnju u salama za sastanke i predavanja pomoću fleksibilnog, pouzdanog sistema za bežičnu prezentaciju, bez kablova ili dodatnih uređaja. Bežični sistem prezentacije omogućiće bilo kom računaru, laptopu, tabletu ili pametnom telefonu da se lako poveže i prikaže sadržaj. Više korisnika može lako da uređuje jedan dokument u realnom vremenu, da dodaju napomene na već postojećem dokumentu, podeli dokument bilo koje veličine i deli video fajlove.

Wireless Content sharing
Video Conferencing integration

Integracija sa video konferencijama

Jednostavna podrška za sve aktuelne servise za video konferenciju što omogućava veliku fleksibilnost bez ograničavanja na jedan konkretan servis. Korisnici bežično pristupaju kamerama, mikrofonima i drugim uređajima sa svojih laptop računara. U slučaju kada sastanak uključuje i druge učesnike, ovi sistemi u samo jednom koraku celokupno iskustvo prenose, uključujući vezu sa bilo kojim uređajima u sobi, na bilo koji servis za video konferenciju (Zoom, Microsoft Teams i drugi).

Moćne funkcije za deljenje sadržaja

Povežite se, prikažite sadržaj i timski sarađujte u jednom koraku. Bežični sistem za prezentaciju olakšava i lokalnim i udaljenim učesnicima bežično deljenje i saradnju oko sadržaja radi efikasnijih, zanimljivijih i produktivnijih sastanaka.

Powerful Collaboration features
Calendar integration
Integracija kalendara

Prikažite dostupnost sobe i pregled zakazanih sastanaka na displeju povezivanjem sistema sa Google kalendarom, Exchange ili Microsoft 365 nalogom.

HDMI video ulaz

Osim bežične veze, omogućeno je povezivanje i bilo kog HDMI signala (kamere, računara itd) i prikazivanje na glavnom displeju u sali za sastanke.

HDMI input

Partneri

Ponosni smo na našu dugoročnu saradnju sa vodećim proizvođačima audio-video opreme. To omogućava da našim klijentima ponudimo najbolja rešenja i da budemo u koraku sa poslednjim tehnološkim inovacijama unutar naše industrije.
mersive-logo
Kramer-logo

ZAPOČNITE VAŠ AV PROJEKAT

Kontaktirajte nas i tim naših AV inženjera će Vam uz besplatne konsultacije pomoći
da odaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe.