Kroz saradnju sa našim partnerima, možemo da Vam ponudimo kompletno Digital Signage rešenje, za potrebe informisanja korisnika i digitalnog oglašavanja. Uz širok spektar hardverskih i softverskih proizvoda, digital signage platforma dizajnirana je na način da kreira paket digitalnih poruka prilagođen Vašim specifičnim projektnim zahtevima, bilo da se radi o jednom ekranu, video zidu, lokaciji sa većim brojem ekrana ili globalnom projektu sa više lokacija.
Sve što je potrebno za Vaš projekat – i više od toga. Prikažite jasne i korisne poruke na recepciji ili kroz nekoliko zgrada na više lokacija sa jedne centralizovane softverske platforme. Ekosistem je dizajniran da bude zaista fleksibilan – da promeni način na koji ljudi međusobno komuniciraju i sarađuju. Dizajniran da poveže ljude i unapredi komunikaciju.
digital signage
signage
Profesionalni ekrani su dostupni u različitim dimenzijama kako bi odgovarali Vašim potrebama. Svi ekrani poseduju integrisanu softversku platformu za digital signage.

32” | 43” | 49” | 55” | 65” | 75” | 86”

U slučaju da želite da iskoristite postojeće ekrane, imamo samostalne uređaje koji se integrišu sa softverskom digital signage platformom.

Naši profesionalni displeji su pogodni za veći broj različitih primena i sektora.

Počev od maloprodajnih ekrana do digitalnih displeja sa prikazanim menijem, preko spoljašnjeg oglašavanja, možemo obezbediti najbolje digital signage rešenje za Vaš projekat.

pic3
Naš posvećen tim će kroz zajedničku saradnju sa Vama ponuditi integrisano hardversko i softversko rešenje koje Vam olakšava prenošenje vaše digitalne poruke. Kontaktirajte nas.
Unapređivanje svakog sektora

Digitalne tehnologije su sadašnjost. Zahvaljujući najnovijim tehnološkim inovacijama, naša rešenja za digitalne reklame omogućavaju nove mogućnosti za angažovanje, zabavu i informisanje u svim vertikalama i sektorima.

Corporate
Hospitality
Education
Healthcare
Retail
Food and beverage
Broadcast
Transportation
Entertainment

Već duži niz godina pružamo audio-video rešenja našim korisnicima, uključujući profesionalne digital signage ekrane. Možete biti sigurni da imamo znanje, veštine i iskustvo da pružimo najbolje rešenje digitalnog oglašavanja za Vaše jedinstvene zahteve.

Partneri

Ponosni smo što smo uspeli da upostavimo dugoročnu saradnju sa nekim od vodećih proizvođača profesionalne AV opreme, što nam omogućava da našim klijentima ponudimo najbolja rešenja i da budemo u koraku sa poslednjim tehnološkim inovacijama unutar naše industrije.
clevertouch_logo

ZAPOČNITE VAŠ AV PROJEKAT

Kontaktirajte nas i tim naših AV inženjera će Vam uz besplatne konsultacije pomoći
da odaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe.