Video konferencije

 

 

Zakažite stručne konsultacije

Sastanci malih timova

Male sale za sastanke

Srednje i velike sale za sastanke

Sobna rešenja

Logitech Swytch

logitech logo
Jedna od najtraženijih usluga jeste opremanje konferencijskih sala i opremanje sala za sastanke. Kako bismo to uradili na što bolji način, postali smo ovlašćeni partner kompanije Logitech na polju sistem integracija.

U zavisnosti od veličine vaše sale za sastanke, možemo da vam ponudimo standardizovana i jednostavna rešenja za video konferencije. Sva rešenja koja nudimo podrazumevaju kompletnu uslugu koja uključuje opremu, softver, programiranje, instalaciju, puštanje u rad i održavanje sistema. Ovo znači da ne treba da brinete o funkcionalnosti konačnog rešenja i da ćete u potpunosti moći da iskoristite sve prednosti koje Vam savremeni sistemi kompanije Logitech omogućavaju.

Ukoliko ste zainteresovani za neki od sistema, možemo organizovati testiranje u vašim prostorijama. Zakažite testiranje putem kontakt forme. Na raspolaganju su Vam takođe naši inženjeri za sva tehnička pitanja.

Sva oprema koju nudimo je sertifikovana i/ili kompatibilna sa Microsoft Teams, Google® Meet, Zoom, BlueJeans, GoToMeeting®, WebEx™ i drugim aplikacijama za video konferencije, prenos i snimanje koje podržavaju USB kamere i audio uređaje.
teams
zoom
google meet
webex

SASTANCI MALIH TIMOVA

Za male timove i neformalne sastanke, ovi kombinovani uređaji sa kamerom, mikrofonom i zvučnikom nude sve mogućnosti ozbiljnijih uređaja za video konferencije.

BCC950

Huddle Rooms - BCC950

CONNECT

connect

MALE SALE ZA SASTANKE

Ovaj tip soba za sastanke predstavlja najčešći oblik video konferencija u današnje vreme. Naša rešenja za male sobe su optimizovana za ovaj tip video konferencija i podržavaju objektive širokih uglova da bi se obezbedio prikaz svih učesnika kao i audio signal koji ravnomerno pokriva konferenciju.

MEETUP

meetup

MEETUP + EXPANSION MIC

Meetup plus expansion mic

RALLY BAR MINI

Rally Bar Mini

SREDNJE I VELIKE SALE ZA SASTANKE

Da biste maksimalno iskoristili svoje srednje i velike sobe za sastanke, potrebno vam je rešenje za video konferencije koje se prilagođava vašem prostoru. Logitech nudi modularna rešenja za opremanje konferencijskih sala i opremanje sala za sastanke. Ona mogu da se konfigurišu tako da odgovaraju obliku, veličini ili rasporedu vaše sobe.

RALLY BAR

Rally Bar

RALLY

meduim and large - rally

GROUP

medium and large group

RALLY PLUS

meduim and large - rally plus

GROUP + EXPANSION MIC

Meetup + expansion mic

RALLY PLUS + OPTIONAL MIC PODS

medium and large Rally plus plus optional mic pods

SOBNA REŠENJA

U zavisnosti od aplikacije za video konferencije koju vaša kompanija koristi, integrisana Logitech rešenja sa ekranom osetljivim na dodir će omogućiti korisnicima da pokrenu ili pristupe sastanku jednim pritiskom na ekran. Ova pre-konfigurisana rešenja i paketi uključuju svu neophodnu opremu koja je potrebna za video konferenciju i dostupne su tri varijante u zavisnosti od veličine sale za sastanke.

teams
Small Room Microsoft

Mala soba

Medium Room Microsoft

Srednja soba

Large Room Microsoft

Velika soba

zoom
Small Room Zoom

Mala soba

Medium Room Zoom

Srednja soba

Large Room Zoom

Velika soba

google meet
Small Room Zoom

Mala soba

Medium Room Zoom

Srednja soba

Large Room Google

Velika soba

SWYTCH

Sa inovativnim dizajnom Logitech Swytch omogućava maksimalnu kompatibilnost i rešava problem u savremenim salama za sastanke. Uz Swytch, bićete u mogućnosti da se opredelite za sobna rešenja namenjena aplikacijama kao što su Teams ili Zoom, a da u isto vreme ponudite rešenje vašim zaposlenima da putem jednog kabla povežu svoj laptop računar i koriste aplikaciju za video konferenciju po svom izboru.

Da biste održali ili pristupili sastanku sa vašeg laptop računara, jednostavno povežite originalan Swytch konektor na bilo koji laptop sa USB 3.0 Tip A ili Tip C konektorom. Bez adaptera, dodatne opreme ili HDMI kablova.

Swytch Connector Top

Zahvaljujući dobro osmišljenim sistemima za organizaciju kablova i magnetnom držaču, Swytch je odličan izbor za opremanje konferencijskih sala i opremanje sala za sastanke. Omogućava da se sala održi urednom i da se ukloni veliki broj nepotrebnih kablova. Jedan kabl i pojednostavljeno iskustvo omogućava svim korisnicima da veoma lako koriste svoj laptop računar za video konferenciju..

Swytch Messy vs Clean

ZAPOČNITE VAŠ AV PROJEKAT

Kontaktirajte nas i tim naših AV inženjera će Vam uz besplatne konsultacije pomoći
da odaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe.