O nama

O nama

Ko smo mi?

Mi smo kompanija sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju i realizaciji audio-video sistema. MONO-AV čini tim iskusnih sistem inženjera, koji su svoje iskustvo sticali radeći na složenim i velikim projektima širom sveta.

Šta radimo?

Bavimo se savetovanjem, planiranjem i vođenjem projekata, a svojim iskustvom pomažemo svojim klijentima u odabiru najboljih audio i video tehnologija. Detaljnom analizom situacije istražujemo na koji način svojim rešenjem najbolje možemo odgovoriti na vaše stvarne potrebe.

Kako radimo?

Naš prioritet jeste da projektujemo i isporučimo sisteme koji su pouzdani i jednostavni za upravljanje, a istovremeno potpuno odgovaraju vašim zahtevima. Tehnologija se stalno menja i napreduje, zato uvek projektujemo fleksibilne sisteme koji se na jednostavan način mogu prilagoditi novim tehnologijama u budućnosti.

Audio i video sistemi mogu imati značajan uticaj na enterijer i arhitektonska rešenja, pa je zato naša preporuka da se naš tim inženjera uključi u proces projektovanja već u početnim fazama. To je neophodno kako bi se postigli optimalni rezultati uz pomoć konkretnih rešenja, a i kako bi se izbegli svi mogući problemi koji se mogu javiti kasnije tokom izvođenja samog projekta.

Projekti na kojima radimo se u potpunosti usaglašavaju sa svim drugim sistemima na objektu i na taj način može da se obezbedi potpuna sistem integracija i podrška projektovanim audio i video sistemima. Ovo podrazumeva sisteme elektro napajanja uređaja i sisteme hlađenja, sisteme strukturnog kabliranja i bezbednosne sisteme.

Šta nudimo?

U svakoj fazi vašeg projekta možemo da vam ponudimo odgovarajuće rešenje. Naše usluge obuhvataju:

 

  • audio-video konsultantske usluge
  • projektovanje audio-video sistema
  • instalacija audio-video sistema
  • održavanje audio-video sistema
  • strateško planiranje i kompletno vođenje projekta tokom realizacije

ZAPOČNITE VAŠ AV PROJEKAT

Kontaktirajte nas i tim naših AV inženjera će Vam uz besplatne konsultacije pomoći
da odaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe.