O nama

O nama

MONO-AV je kompanija sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju i realizaciji audio-video sistema i sastoji se od tima iskusnih sistem inženjera. Radno iskustvo smo sticali radeći na složenim i velikim projektima širom sveta.

Kompanija MONO-AV savetovanjem i iskustvom pomaže svojim klijentima u odabiru najboljih audio i video tehnologija, u skladu sa njihovim stvarnim potrebama.

Naš prioritet jeste da projektujemo i isporučimo sisteme koji su pouzdani i jednostavni za upravljanje. Imajući u vidu buduće promene i napretke u tehnologiji, naš cilj jeste da projektujemo fleksibilne sisteme koji će se na jednostavan način prilagoditi novim tehnologijama u budućnosti.

Imajući u vidu da audio i video sistemi mogu imati uticaja na enterijer i arhitektonska rešenja, preporuka je da se naš tim inženjera uključi u proces projektovanja već u početnim fazama, kako bi se postigli optimalni rezultati uz pomoć konkretnih rešenja i kako bi se izbegli svi mogući problemi koji se mogu javiti kasnije tokom izvođenja samog projekta.

Projekti na kojima radimo se u potpunosti usaglašavaju sa svim drugim sistemima na objektu, kako bi se obezbedila potpuna sistem integracija i podrška projektovanim audio i video sistemima. Ovo podrazumeva sisteme elektro napajanja uređaja i hlađenja, sisteme strukturnog kabliranja i bezbedonosne sisteme.

U svakoj fazi vašeg projekta možemo da vam ponudimo odgovarajuće rešenje. Naše usluge obuhvataju:

  • Audio-video konsultantske usluge,
  • Projektovanje audio-video sistema,
  • Instalacija audio-video sistema,
  • Održavanje audio-video sistema

Naše usluge takođe uključuju kompletno vođenje projekta tokom realizacije i strateško planiranje.

ZAPOČNITE VAŠ AV PROJEKAT

Kontaktirajte nas i tim naših AV inženjera će Vam uz besplatne konsultacije pomoći
da odaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe.