Audio-video
konsultantske usluge

Projektovanje audio-video
sistema

Instalacija
audio-video sistema

Održavanje
audio-video sistema

Audio-video konsultantske usluge

Audio-video konsultantske usluge

Naš tim iskusnih AV inženjera je radio na projektovanju i realizaciji audio-video rešenja za veliki broj kompanija, iz različitih sektora. U mogućnosti smo da Vam našim savetom pomognemo u odabiru odgovarajućeg audio-video rešenja za bilo koji od Vaših projekata i donošenju najbolje odluke pri izboru tehnološkog rešenja.

Tehnološko savetovanje nudimo kao pojedinačnu uslugu ili kao deo realizacije kompletnog projekta sa punom podrškom nakon izvođenja.

Projektovanje audio-video sistema

U mogućnosti smo da pokrijemo sve aspekte prilikom projektovanja audio-video sistema, bilo da se radi o krajnje jednostavnom sistemu ili kompleksnom rešenju koje zahteva integraciju različitih tehnologija. Nudimo Vam rešenja prilagođena korisniku koja su pouzdana i nude najviše za uložena sredstva.

Kako tehnologija napreduje, naš zadatak je da kreiramo dodatnu vrednost i uklonimo nepotrebnu složenost koja bi otežavala korisniku upotrebu ovih sistema, a to postižemo vodeći računa o svakom aspektu prilikom projektovanja.

Instalacija audio-video sistema

Instalacija audio-video sistema

Instalacije naših audio-video sistema podrazumevaju kombinaciju profesionalnog upravljanja projektom, iskustvo vodećih inženjera i otvorenu komunikaciju tokom svih faza projekta. Na ovaj način smo sigurni da su znanje i resursi našeg tima iskorišćeni u potpunosti da bi krajnji rezultat bila maksimalna vrednost za korisnika. Tim angažovan na projektima poseduje višegodišnje iskustvo rada na audio-video projektima u različitim oblastima.

Nakon završetka instalacije audio-video sistema, obezbeđujemo kompletnu obuku za korišćenje, tekuću podršku i održavanje sistema, vodeći računa da korisnik razume kako na najbolji način iskoristiti sve prednosti koje mu novi sistem donosi.

Počev od malih audio-video projekata do instalacija širom sveta, obraćanje pažnje na detalje jeste ono što nas izdvaja.

Održavanje audio-video sistema

Kako se sve više povećava potreba u kompanijama za audio-video rešenja i tehnologijama za video konferencije, tako raste i pritisak na IT sektor unutar same kompanije i njen sektor za održavanje da obezbedi potpunu funkcionalnost i ispravnost ovih audio-video sistema. Upravo iz ovih razloga, osnovali smo poseban tim kompanije za upravljanje uslugama održavanja, kako bismo uspešno pomogli kompanijama da se izbore sa sve većim tehnološkim zahtevima i da obezbedimo nesmetano funkcionisanje ovih sistema dugo nakon same instalacije.
Za više informacija o našim uslugama održavanja sistema, pogledajte sledeću stranicu..

ZAPOČNITE VAŠ AV PROJEKAT

Kontaktirajte nas i tim naših AV inženjera će Vam uz besplatne konsultacije pomoći
da odaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe.