Audio-video
konsultantske usluge

Projektovanje audio-video
sistema

Instalacija
audio-video sistema

Održavanje
audio-video sistema

Audio-video konsultantske usluge

Audio-video konsultantske usluge

Naš tim iskusnih AV inženjera je radio na projektovanju i realizaciji audio-video rešenja za različite sektore brojnih kompanija. Možemo vas posavetovati i pomoći prilikom odabira odgovarajućeg audio-video rešenja, kao i za donošenje najbolje odluke pri izboru tehnološkog rešenja.

Tehnološko savetovanje nudimo kao pojedinačnu uslugu ili kao deo realizacije kompletnog projekta sa punom podrškom nakon izvođenja.

Projektovanje audio-video sistema

Pokrivamo sve aspekte prilikom projektovanja audio-video sistema, bilo da se radi o krajnje jednostavnom ili složenom rešenju koje zahteva integraciju različitih tehnologija. Nudimo vam rešenja prilagođena korisniku koja su pouzdana i nude najviše za uložena sredstva.

Kako tehnologija napreduje, neophodno je da kreiramo dodatnu vrednost i uklonimo nepotrebnu složenost koja bi otežavala korisniku upotrebu ovih sistema. To postižemo vodeći računa o svakom aspektu prilikom projektovanja kako bi se postigla održivost u radu.

Instalacija audio-video sistema

Instalacija audio-video sistema

Instalacija naših audio-video sistema podrazumeva kombinaciju profesionalnog upravljanja projektom, iskustvo vodećih inženjera i otvorenu komunikaciju tokom svih faza projekta. Na ovaj način smo sigurni da su znanje i resursi našeg tima iskorišćeni u potpunosti da bi krajnji rezultat bila vaša maksimalna vrednost.

Nakon završetka instalacije audio-video sistema, obezbeđujemo kompletnu obuku za korišćenje, tekuću podršku i održavanje sistema, vodeći računa da razumete kako na najbolji način da iskoristite sve prednosti koje vam novi sistem donosi.

Tim angažovan na projektima poseduje višegodišnje iskustvo rada na audio-video projektima u različitim oblastima. Široki spektar različitih usluga od malih audio-video projekata do složenih instalacija širom sveta nam je ukazao da su detalji ključni i fokus na njima je ono što nas izdvaja.

Održavanje audio-video sistema

Usled sve veće potrebe u kompanijama za audio-video rešenjima i tehnologijama za video konferencije, raste i pritisak na IT sektor unutar same kompanije i njen sektor za održavanje da obezbedi potpunu funkcionalnost i ispravnost ovih audio-video sistema.

Zato smo osnovali poseban tim kompanije za upravljanje uslugama održavanja, kako bismo uspešno pomogli kompanijama da se izbore sa sve većim tehnološkim zahtevima i da obezbedimo nesmetano funkcionisanje ovih sistema dugo nakon same instalacije.

ZAPOČNITE VAŠ AV PROJEKAT

Kontaktirajte nas i tim naših AV inženjera će Vam uz besplatne konsultacije pomoći
da odaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe.